The Storm is upon us

To capture the basics:

In October, President Trump enigmatically referred at a White House dinner to the “calm before the storm”.

This has spawned an online movement around the #CBTS and #TheStorm hashtags. The implied message is a major historical event or shift is due to take place.

This movement is broadly aligned to the conservative/alt-right part of the political spectrum. The converse is not true: many conservatives would not identify with this online movement.

Since last October, a poster going by the name “Q” has been putting “crumbs” of information onto the chan hideouts. These often implicitly link to utterances and tweets of President Trump. Their format is often cryptic and with multiple simultaneous meanings and interpretations.

Mijn eigen verhaal, hoe kwam ik bij Q terecht?

Ik moet nog eens goed nadenken. Ik was al van LinkedIn af en had net ook mijn laatste Facebook account gesloten. Na het stoppen an de mannenwerk retraites, waarvoor FB erg handig was in de communicatie met deelleners, zag ik geen nu in het daar aanwezig blijven. Ik was vrij van social media, want Twitter, was ik nog nooit op geweest.

Toen poste een Nederlandse acteur, George van Houts met een tweet over Nederlandse bankiers, die net als in Iran, als voorbeeld opgehangen zouden moeten worden ergens op de zuidas. Hij refereerde daarmee naar een onderzoek van follow the money over fraude met dividend belasting. Was dat nou net precise de 'business' waar ik in had gezeten. En van alle banken in Nederland waren er maar een paar die hun handen daar aan hadden vuil gemaakt en binnen die banken maar een heel klein clubje mensen die dat werk deden. Het was niet raar dat ik mij aangesproken voelde. Hoezo, mensen als ik ophangen, is die man helemaal gek geworden. Ik had geen zin om het te negeren, en besloot een account te openen op Twitter.

De volgende stap is voor mij nog wat onduidelijk . Er was een bepaald onderwerp,. iets in relatie tot Trump waar ik in dook en al snel kwam ik op q accounts terecht en was onmiddellijk getriggered. Hier was iets bijzonders aan het gebeuren.

Ik was op dat moment nog volledig blind voor het toneelstuk dat zich voor mijn ogen werd afgespeeld. Ik was eerder gescharmeerd van leiders zoals een Justin Trudeau en de dame in Nieuw Zeeland en had een enorme walging van Trump. Het winnen van Trump vond ik niet erg, want ik was er van overtuigd, dat hij het land nog sneller naar de afgrond zou brengen, met het exponentieel verder vergroten van inkomens en bezit ongelijkheid, wat geen andere mogelijkheid zou over laten dan opnieuw beginnen, met of zonder geweld.

Een aantal dingen in wat de anons aan het doen waren trokken mijn aandacht.

een geheel andere verhaal lijn dan de mainstream media, waarvan het voor mij heel duidelijk was dat die of professioneel aan het liegen waren, of buitengewoon incompetent in het achterhalen wat waarheid was. Alhoewel ik dat voor veel onderwerpen niet kon verifiëren, ging ik er gemakshalve van uit, dat als men een zelfde onzin verhaal produceerde als.wat men van de crisis in 2008 had weten te bakken, was het extreem zielig gesteld met het zogenaamde 'nieuws'. Ik had zelf met een veel inzicht en overzicht gezien wat er in de reis had plaatsgevonden. En zag een complete mismatch met wat er over naar het grote publiek werd gecommuniceerd. Daarnaast de complete incompetentie of onwil om structureel iets te Deon aan de onderliggende problemen in de jaren er na. Bij mijn vertrek uit de industrie vergroten mijn inzicht met het vergroten van de afstand er van.

Ik ging er gemakshavle van uit dat het voor andere sectoren het er net zo aan toeging. Er waren ook wel geluiden in die richting. Daarnaast waren er regelmatig scherpe korte docu's die vergelijkbare problemen aankaarten, waar werkelijk niets mee werd gedaan. Een voorbeeld was de leegstand in de zakelijke vastgoed markt en het faillissement van VenD.

Hoe ging het verder?

Wat zeiden de media er over.

Als ik een bekende vroeg of ze bekend ware met Q......

lege glazige ogen. 'Nee, geen idee waar je het over hebt.

Een officieel bericht : q volgers worden door de nationaal coordinator terrorisme bestrijding gezien als terroristen en gevaarlijk.

Alhoewel het geen verrassing was, was het toch een bittere pil om te slikken blijkbaar. Ik was altijd trots geweest op Nederland, Voelde mij erg thuis en was altijd erg blij om uit het buitenland terug te keren naar Nederland. Wat hadden wij het toch goed geregeld. Wat waren wij toch een tolerant en vrij landje. .... Wat was ik naïef.... Nu werk ik door het land uitgekotst en de lezers van de bericht leken het wel prima te vinden. Al mij vrienden en familie behoren tot die groep. Ik had het lang niet met iedereen er over gehad, maar die lagen voor het overgrote deel verslaaf aan de tv en radio, dus hadden deze informatie allemaal tot zich gekregen. Men was het lang niet altijd met alles eens, en kon soms scherp uit de hoek komen, maar dit vond men prima geloof ik. Ik heb nog een aantal mensen geschetst, dat ik in die categorie viel en of men dat wel normaal vond.... het bleef weer angstvallig stil.... lege glazige ogen... Ik kreeg steeds mer een grondige hekel aan mensen om mij heen en zeker de personen die zogenaamd hoger geschoold en maatschappelijk succesvol waren.... Wat een zielige characters.

What is Q?

1. Q is a multi-year process to disclose secret illegal government activity

2. Q is a prophylactic against civil war and vigilante activity

3. Q is a training program in discernment and logical thinking

4. Q is an information weapon against institutionalised crime and corrupted media

Q561: It’s not a conspiracy theory if it’s true [10 Feb 2020]

TERMonology

“Where We Go One We Go All” (WWG1WGA).

“nothing can stop what’s coming”

Q and Trump

There have been many so called coincidences.

Things Trump has said that were 'predicted' by Q

Timing of tweets that were predicted of at the exact same time as q posts.

Trump has made reference to Q, 17, the storm and more.

"The destruction of the global cabal is imminent,
Q prophesies.
One of his favorite rallying cries is “Enjoy the show”—a reference to a coming apocalypse."

True believers describe a feeling of rebirth, an irreversible arousal to existential knowledge. They are certain that a Great Awakening is coming. They’ll wait as long as they must for deliverance.

"V. WHO IS Q?
any new belief system runs into opposition. In December 2018, Matt Patten, a veteran SWAT-team sergeant in the Broward County Sheriff’s Office, in Florida, was photographed with Vice President Mike Pence on an airport tarmac. Patten wore a patch on his tactical vest that bore the letter Q. The photograph was tweeted by the vice president’s office and then went viral in the QAnon community. The tweet was quickly taken down. Patten was demoted. When I knocked on his door on a gloomy day in August, no one answered. But as I turned to leave, I noticed two large bumper stickers on the white mailbox out front. One said trump, and the other said #qanon: patriots fight."

The Prophecies of Q
American conspiracy theories are entering a dangerous new phase.
Story by Adrienne LaFrance
ILLUSTRATIONS BY ARSH RAZIUDDIN JUNE 2020 ISSUE

Why do people not know

work is compartementalised

only those with overview know, which is global these days

secrecy within organizations

need to know basis

Wikileaks

Kent iemand het verhaal van Arjen Kamphuis?

Telegraaf over Arjen Kamphuis

16:47

wat is wikileaks?

Wat is voor arrest?

Wat is de maximale lengte in Nederland?

Hoe lang zit Julian Assange in voor arrest?

Waren er nog beschuldigingen van sexueel misbruik?

Longtime Trump Ally Roger Stone: ‘I Certainly Hope Q is Real’

HyperNormalization

HyperNormalisation (2016 + subs) by Adam Curtis - A different experience of reality FULL DOCUMENTARY

Spijt van je sexchange - NEMO Kennislink

ENG

nothing is ever deleted

wwg1wga

DUT

Donker naar Licht

wat komt aan het licht?

datgene dat onder het kleed is geveegd/ in de doofpot is verdwenen....

kennis/kunde, die 'ons' als mens krachtiger en vrijer en doet inzien dat [wij] allemaal gelijk zijn.

we hebben het allemaal

als alles wordt vastgelegd en bewaard.......?

wordt het een keer openbaar

technologische vooruitgang maakt het mogelijk

te delen

te vertalen

te interpreteren

Subtopic

niets is ooit echt gewist

wwg1wga

Assumptions
Assumpties

The Great Awakening

Hidden

empowers people

2535

Q Patriot in The Hague, Netherlands

United We Stand, Patriot.
Together We Win.
WWG1WGA!!!
Q

Het belangrijkste doel van de Q Anon-beweging is om mensen te helpen begrijpen dat hun realiteit wordt vervormd door mensen die niet willen dat je de volledige waarheid kent. [Ze] hebben niet de belangen van het grote publiek in gedachten. Het is niet alleen in Amerika, het treft veel landen over de hele wereld.

Subtopic

Wat of wie is Q? (Who or what is Q)

Do not believe [me] nor those referred to - [re]search for [your] self

I do not care for the opinions of a child with regards to grown up subject matters.
Ik geef niet om de mening van een kind met betrekking tot 'volwassen' onderwerpen.

relative thinking is developed in the college years.... (Harvard Study showed)

Praying Medic
@prayingmedic
Follows you

Subtopic

follow17

Subtopic

Subtopic

Q-drops

4295

UNITY CREATES PEACE. UNITY IS HUMANITY. THE WORLD IS WHAT WE MAKE IT.
Q

!!Hs1Jq13jV6
20 May 2020 - 8:18:14 PM
People fell asleep long ago.
People gave up control.
People have been compartmentalized [divided].
Divided you are weak.
Divided you are taught to fight each other.
Race v race
Religion v religion
Class v class
Gender v gender
Unity is what gives people strength.
Unity is what gives people power [collectively].
Power over government.
Power over [ ]
UNITY CREATES PEACE.
UNITY IS HUMANITY.
THE WORLD IS WHAT WE MAKE IT.
Q
Themes in Drop

You've finished your presentation
Restart
en