Tankekart program med online synkronisering og samarbeid

Mindomo er din tankekart program som unikt kombinerer arbeider frakoblet med redigering og samarbeid online.

En enkel å bruke, frittstående tankekart programvare.

Mindomo er et tankekartleggingsverktøy med et brukervennlig grensesnitt som gjør tankekartleggingen så behagelig som mulig. Du kommer hele tiden på nye ideer. For å få mest mulig ut av dem har du tilgang til Mindomo fra hvor som helst via en mobil enhet (telefon eller nettbrett), PC eller bærbar PC. Mulighetene er ubegrensede, og det samme er fantasien din. Organiser og strukturer tankene dine med Mindomo. Slipp kreativiteten løs og skap ideer ved å brainstorme og bruke alle funksjonene som er tilgjengelige!

Ta offline-opplevelsen din til neste nivå ved hjelp av de skybaserte fordelene på nettet

Få tilgang til det samme brukervennlige grensesnittet som i offline-versjonen av Mindomo, med ekstra fordeler i nettversjonen. Registrer deg og begynn å lage tankekart på nettet. Utforsk de ekstra nettbaserte fordelene med vår programvare for tankekart: flere integrasjoner med favorittappene dine, samarbeid med teamet ditt i sanntid, skylagring av diagrammene dine og mye mer. Dra nytte av fleksibiliteten i denne programvaren for tankekart, og velg din favorittplattform. Jobb med diagrammene dine hvor som helst og når som helst!

Vakre oppsett

Tilpass tankekartet og gjør det om til konseptkart eller skisser hvis oppsettet passer bedre. Ordne det slik du ser det for deg med ett klikk og litt dra og slipp.

Når folk plutselig forstår noe, sier de "Å, jeg skjønner!".

Å se ting hjelper deg med å forstå dem på et øyeblikk. Tenk deg at noen gir deg en skriftlig beskrivelse av et trafikkert veikryss. Det ville være vanskelig å få et godt inntrykk av hva som foregår.

Det er ikke to personer som vil tolke det på samme måte. Men hvis de i stedet viste deg et bilde av krysset, ville du umiddelbart vite om det er en effektiv konstruksjon eller et stygt rot. Det ville bare ta noen få sekunder mer å oppdage farer, se hva som skjer og forutse hva som er i ferd med å skje. Hjernen din er raskere og bedre til å tolke visuelle scener enn komplisert tekst.

Mindomo kan hjelpe deg med å brainstorme, utvikle og kommunisere ideene dine i mange ulike typer visualiseringer, inkludert tankekart. Alt starter med en idédugnad og kan utvikles videre.

Digitale tankekart og andre former for "tre"-diagrammer har en unik og kraftfull egenskap: Du kan legge til nærmest ubegrensede mengder detaljer. Hvis du trenger å beskrive noe mer detaljert, deler du det bare opp i flere grener.

Mind Mapping er perfekt for ting som virker enkle i starten, men som blir mer detaljerte etter hvert som du begynner å forstå dem bedre. Mindomo sørger for å omorganisere diagrammet slik at informasjonen ikke overlapper hverandre, holder seg vakker og er enkel å navigere i.

Vi kan beskrive et diagram som vakkert når oppsettet på en elegant måte gjenspeiler essensen i en situasjon. Tankekartet blir en del av tenkningen din, det endrer oppfatningene dine og viser deg hvor du trenger mer oppmerksomhet. Det gir deg "jeg ser!"-øyeblikk som det er vanskelig å oppnå ved å tenke i ord og fraser.

Et tankekart viser deg hva de store ideene er, og hvor alle detaljene hører hjemme. Et konseptkart viser hvordan ting påvirker hverandre. Et Gantt-diagram viser hva som skjer og i hvilken rekkefølge. En tekstoversikt hjelper deg å tenke på flyten i et lineært dokument. Alt dette kan du se på noen få sekunder med riktig type visualiseringsverktøy. Mindomo lager enkelt alle disse typene diagrammer.

Prêt-temaer og tilpasses formatering

Alle bilder forteller en historie, og førsteinntrykket teller. Et rent og ryddig tankekart med et iøynefallende design forteller sin egen historie, allerede før du begynner å lese ideene. Det forteller at forfatteren bryr seg om hva som står i diagrammet og hvordan andre vil reagere på det. Selv om du jobber alene, er dette viktig.

Små ting kan distrahere deg fra ditt beste arbeid. Mindomo er et kartleggingsverktøy som vet dette, og som inneholder en rekke funksjoner som hjelper deg med å lage flotte diagrammer. Du kan styre nøyaktig stil, skrifttype, form og farge på de enkelte emnene, eller du kan bruke et tema som automatisk sørger for at alt er konsekvent.

Uttrykke deg gjennom tankekart ved å tilpasse alt, eller ved å velge fra våre ulike kart temaer og tema stiler.

Forskjønne tankekartene dine ved hjelp av kreative funksjoner som f.eks:

Tilpass diagrammene (tankekart, flytdiagrammer, organigrammer osv.) nøyaktig slik du vil ha dem ved hjelp av alle Mindomos funksjoner. Bruk hurtigtastene for å få enkel tilgang til en funksjon. De beste verktøyene for tankekart tilbyr mange tilpasningsfunksjoner. Velg de fargene, formene, størrelsene og skriftene du liker.

Mindomo tilbyr et bredt utvalg av slike verktøy fordi de er avgjørende når det gjelder visuelle representasjoner. De hjelper deg med å se klart, differensiere nivåene og strukturere mer effektivt. På denne måten blir det lettere å huske og forstå informasjonen. I tillegg er det nyttig i idédugnader og for å generere ideer.

Tankekartverktøy er utviklet for å stimulere tankene dine til å bli mer kreative, oppdage nye ideer og sammenhenger, forstå og huske informasjon og organisere deg selv.

Plattformer tankekart løsning
Plattformer tankekart løsning

Mindomo kjører på alle tilgjengelige operativsystemer og er utstyrt med en rekke funksjoner for å øke tenkning ferdigheter.

Fleksibilitet er et viktig virkemiddel. Derfor er Mindomo ikke en programvare for tankekart som begrenser deg til én plattform. Tvert imot har du muligheten til å velge din favorittplattform for å jobbe (for enkeltpersoner og team) på en tilgjengelig måte: nettbasert mindmapping-programvare/ desktop-versjon/ mobil mindmapping-app.

Mindomo fungerer perfekt uansett om du bruker Mac, Windows eller Linux. Og det er ikke bare skrivebordsversjonen av programvaren som fungerer. Du har muligheten til å lage de beste tankekartene fra telefonen, nettbrettet eller skyversjonen. Du kan ta med deg tankekartgalleriet ditt hvor som helst.

Den beste programvaren for tankekart er et tankekartverktøy som er tilgjengelig når som helst og hvor som helst.

Plattformuavhengig løsning

Plattformuavhengig løsning

Installer Mindomo uanstrengt på alle operativsystemer: Windows, Mac OS X og Linux.

programvare for tankekart

Større rekkevidde

Jo flere plattformer Mindomo kan kjøre på, jo flere mennesker det kan nå.

programvare for tankekart

Enhetlig utseende og følelse

Oppretthold konsistent utseende og funksjonalitet på tvers av ulike enheter. Programvaren for tankekart har det samme brukervennlige grensesnittet og de samme funksjonene på alle enheter.

Enkelt vedlikehold

Enkelt vedlikehold

Programvareoppdateringer synkroniseres umiddelbart på tvers av alle plattformer og enheter.

Funksjoner som gjør Mindomo en pålitelig løsning for å lage og dele innhold organisert og stil rike tankekart:

  • High-fidelity PDF eksport funksjonalitet som konvertitter kart dine til PDF-filer med den høyeste grad av presisjon.

  • Importerer kart fra andre tankene kartleggingsverktøy: Mindmanager, Freemind, Mindmeister, XMind, og Bubbl.us.

  • Importerer TXT, OPML, XLSX og XLS-filer fra datamaskinen og gjøre dem til tankekart.

  • Eksportere tankekart i ulike formater: Freemind, Mindmanager, PDF, docx, PPTX, TXT, OPML, XML, ZIP, PNG og XLSX

  • Utskrift tankekart som PDF-filer i følgende størrelser: A2, A3, A4, Tabloid, Letter, og Original.

  • Med presentasjonsmodus kan du lage en presentasjon uten å bruke en tredjepartsapp, noe som gjør det så effektivt som mulig.

  • Legge til notater, lenker, ikoner og multimediefiler (bilder, videofiler, lydfiler) fra datamaskinen, skylagringsappen eller ved å søke direkte på nettet.

  • Finne et hvilket som helst ord eller en hvilken som helst frase i alle tankekart ved hjelp av fulltekstsøk.

  • Bruk flere instanser for å jobbe samtidig med tankekartene dine i ulike Mindomo-instanser.

  • Samarbeid i sanntid og automatisk synkronisering av tankekart mellom enheter.

Se alle funksjoner ➜

Synkronisering og deling av lokale filer på nettet

Med Mindomo kan du jobbe offline når du ikke har internettilgang eller jobber eksternt. Så snart du har tilgang til Internett, kan alle endringer i diagrammet lagres og synkroniseres med bare ett klikk! Dette er en av de beste programvarene for effektive mennesker.

'Sync og spar Online' -funksjonalitet lagrer lokale kart og alle deres vedlagte filer i skyen. Mens synkronisering, blir lokale filer lastet opp til Mindomo server, og vedleggene online lastes ned og lagres lokalt.
'Pack Kart' -funksjonalitet komprimerer ditt tankekart og alle vedlagte filer i en enkelt .pmom fil som du enkelt kan dele med dine medarbeidere slik at de kan få tilgang til kartet med sine ressurser fra sine egne datamaskiner.
programvare for tankekart

Integrasjoner

En av de viktigste funksjonene i den beste programvaren for tankekartlegging er integrasjonene som er tilgjengelige. Enten du jobber, lærer eller bare bruker verktøyet for personlig utvikling, er det noen apper, skylagringstjenester eller læringssystemer du ofte bruker.

Import/eksport

Tilpass diagrammene dine ved å laste opp filer fra favorittskylagringstjenesten din (Google Drive, Dropbox, OneDrive). Du kan importere bilder, videoer, lydfiler osv. Du kan også eksportere (laste ned) diagrammet i flere formater, for eksempel Microsoft Office (Word, PowerPoint, Excel), Microsoft Project og til og med andre verktøyformater som MindMeister, Xmind, Coggle, MindManager osv.

LMS

Med Mindomo kan du enkelt bruke tankekart i undervisningen, spesielt når du integrerer det med læringsplattformen. Samarbeidsfunksjonene våre gjør det mulig å integrere Mindomo med Moodle, Blackboard, Canvas, Desire2Learn, itslearning og mer.

I tillegg finnes det en egen påmeldingsmekanisme for skolelisenser. Med andre ord vil personer som registrerer seg på Mindomo ved hjelp av e-postadressen til skoledomenet, automatisk bli lagt til denne lisensen. De får også premiumkontoer (blir premiumbrukere) uten å måtte legge inn informasjonen manuelt.

Registrer deg

Alle har allerede for mange kontoer og passord. For å unngå å legge til enda en, kan du opprette Mindomo-kontoen din med en eksisterende konto. Hvis du allerede har en konto hos Google, Facebook, Yahoo, Office 365, Windows Live, Clever, Yilan eller Apple, kan du bruke den til å opprette Mindomo-kontoen din med bare noen få klikk.

Kontoleverandøren din vil deretter godkjenne Mindomo-påloggingen din på en sikker måte uten å dele passordinformasjon.

Apper

Bruker du allerede samarbeidsapper? Å bruke Mindomo betyr ikke at du trenger å gå i en ny retning. Mindomo-verktøyet kan integreres med markedsledende samarbeidsapper, noe som gjør det enkelt å legge til Mindomo i det eksisterende verktøysettet.

Bilder, videoer og lydfiler kan importeres til tankekartene dine direkte fra skylagringstjenester som Google Drive, Dropbox og Microsofts OneDrive. Du kan også koble til Evernote-kontoen din og få tilgang til notatene dine i et Mindomo-tankekart, slik at du får en effektiv visualisering av eksisterende ressurser.

Mindomo er et av de brukervennlige tankekartverktøyene som kan legges til i G Suite-appene dine, slik at G Suite-brukerne kan opprette og vise Mindomo-diagrammer.

Med en personlig konto/bedriftskonto kan du opprette og vise Mindomo-diagrammer i Microsoft Teams med appen "Mindomo for Teams" fra App Source-katalogen.

programvare for tankekart

Samarbeidende redaktør

"Flere hjerner er bedre enn én", sa de. Generer og organiser ideer sammen med teammedlemmene dine ved hjelp av en programvare for samarbeid i sanntid.

Som privatperson er det svært produktivt å registrere ideene sine ved hjelp av et verktøy som Mindomo. Etter hvert som du utvikler og utvider diagrammet, får du direkte tilbakemelding, noe som fører til bedre forståelse og nye ideer. Du oppdager at du vet mer enn du trodde.

Når du forklarer ideene dine, får du hjelp til å se sammenhenger og mønstre som du ikke hadde tenkt på før. Dette er den samme effekten som når du beskriver et problem for noen andre. Når du begynner å forklare, innser du midt i setningen at du sannsynligvis allerede vet svaret. Når du forklarer problemet, åpner du opp for en dypere forståelse.

Når du gjør dette i et arbeidsmiljø, blir effekten enda sterkere. Når man samarbeider med andre om et prosjekt, skaper man mye mer enn summen av delene - man skaper en felles forståelse. Ekte team-samarbeid kan forvandle et prosjekt. Ved å skape et felles bilde av prosjektet oppklarer man antakelser og misforståelser på en måte som e-poster eller formelle møter aldri kan gjøre.

Et Mindomo-tankekart eller en annen type diagram er mer enn bare ord; det fanger opp kontekst, mening og hensikt. Alle som jobber sammen om et diagram, får en dypere forståelse av problemstillingene og kollegenes perspektiver.

programvare for tankekart

Samarbeid i sanntid

Se alle endringer umiddelbart og arbeid samtidig med tankekartet. Bruk samarbeidsfunksjonene til å jobbe med prosjekter sammen med andre Mindomo-brukere. Med online mindmapping kan du holde kontakt med hele teamet ditt. Avstand er ikke lenger noe problem, du kan redigere diagrammene uansett hvor du befinner deg. Samarbeidsfunksjonen er en av de 10 beste funksjonene i Mindmapping for prosjektplanlegging, læring og organisering.

programvare for tankekart

Live chat

Hvert tankekart har en chat som er synlig for alle brukerne som redigerer det. Takket være direktemeldinger kan hver enkelt bruker kommunisere raskt og enkelt med resten av teamet. I tillegg sparer du dyrebar tid ved å slippe å bruke en tredjeparts meldingsapp eller kommunisere via e-post. Dessuten er det mer praktisk for teamet. Chatten er i samme vindu som tankekartet, slik at du kan skrive noe og dra og slippe emner på samme skjerm.

programvare for tankekart

E-postvarsling

Du kan velge å motta sanntidsvarsler eller oppgavepåminnelser på e-postadressen din. Du kan for eksempel velge å bli varslet når oppgaver tildeles, forfaller, forfaller eller fullføres, det kommer nye oppgavekommentarer eller oppdateringer, forfallsdatoer settes osv. Alle brukere blir oppdatert i sanntid. Du trenger ikke å bruke klistrelapper/penn og papir eller opprette påminnelser i andre apper. Tankekartverktøyet ditt tar seg av det.

programvare for tankekart

Dele

Du kan holde diagrammene dine private eller dele dem med andre brukere umiddelbart. Velg hvilken handling du vil gi den andre personen tillatelse til å utføre: redigere, bare vise eller vise og kopiere. De kan motta et e-postvarsel, eller du kan sende dem en lenke for å få tilgang til diagrammet. For å øke sikkerheten kan du i tillegg angi et passord for å få tilgang til diagrammene. Du kan dessuten dele tankekartene dine på sosiale medier umiddelbart.

programvare for tankekart

Tildeling av oppgaver

For bedre oppgave- eller prosjektstyring og oversikt over teamarbeidet kan du tildele oppgaver til teamet ditt. Du kan bruke det til prosjektplanlegging eller til å spore fremdriften til hver enkelt bruker ved å se hvem som må ta seg av hver enkelt oppgave i prosjektet. Hver bruker kan varsles i sanntid når du (eller noen andre) oppretter en ny oppgave. Du kan også bli varslet om fremdriften hvis du ønsker det.

programvare for tankekart

Full historikk over endringer

Mindmapping for samarbeid er organisert med Mindomo. Når flere brukere redigerer og organiserer informasjonen visuelt, kan det være forvirrende. Men takket være denne funksjonen er det ikke det i det hele tatt. Den fullstendige endringshistorikken hjelper deg med å se hver enkelt brukers bidrag til tankekartet. Samarbeidsfunksjonene gir frihet, og historikkfunksjonene gir kontroll og er verdifulle for alle typer prosjektoversikter, oppgaver og gjennomganger.

Stort utvalg av maler

Å lage tankekart fra bunnen av er en fin måte å gjøre det på, spesielt når du skal brainstorme ideer. Du tar utgangspunkt i en sentral idé og legger deretter til ideer som er knyttet til den. Dra og slipp temaene for å ordne dem, og bruk hurtigtastene til å tilpasse tankekartet.

Det er imidlertid bedre å bruke en mal for tankekart. Det er til stor hjelp, spesielt når du ikke vet hvordan du skal begynne eller trenger litt inspirasjon eller veiledning.

Bla gjennom Mindomos galleri av maler og tilpass den du trenger. Du finner et stort utvalg, fra idémyldring og prosjektledelse til beslutningstaking, reiseplaner eller forberedelse til et intervju. Her er noen av de mest populære malene:

Du kan få tilgang til de gratis programvaremalene for tankekartlegging online fra den nettbaserte versjonen og også offline fra din mobile enhet ved hjelp av den mobile tankekartleggingsappen eller fra en PC/ laptop ved hjelp av Desktop-programvaren. Ta en titt på bloggartikkelen vår for å finne de 10 beste eksemplene på tankekartlegging.

Mindomos galleri med maler inneholder dusinvis av diagrammer om alle slags emner - arbeid, idémyldring, personlig, læring og undervisning. Et "mal"-diagram er ikke en fast mal der du fyller ut de tomme feltene og så skjer det noe magisk. Det er et utgangspunkt for dine egne ideer.

Malen peker deg i riktig retning og foreslår en grunnleggende layout, noen overskrifter og ting du bør tenke på. Du kan bruke disse ideene, endre dem og legge til dine egne.

Når du er ferdig, kan du dessuten bruke presentasjonsmodusen til å forvandle diagrammene dine til lysbildepresentasjoner på få minutter. Mindomo er mer enn et av de vanligste brukervennlige verktøyene for tankekartlegging. Det tar mål av seg til å være den beste programvaren for tankekartlegging og kommer med et stort utvalg av funksjoner, inkludert lysbildepresentasjoner.

Vær mer organisert og ha alltid hovedbudskapet klart for deg. Ved å vise presentasjonen i dette oppsettet kan publikum se hvor du er på vei eller hvor du har vært. På denne måten får du en fullstendig presentasjon med utgangspunkt i en mal. Samarbeidsfunksjonen er også tilgjengelig for å redigere presentasjoner i sanntid. Last ned presentasjonen eller presenter den direkte fra Mindomo.

programvare for tankekart

Gratis konto - ikke bare en gratis prøveperiode

Mindomo har tre kategorier av kontoer som passer dine behov: Student, lærer og jobb/personlig. Hver av dem har spesialdesignede maler som hjelper deg med å få mest mulig ut av verktøyet.

Gratis programvare for tankekart tilbyr grunnleggende funksjoner som samarbeid, tilpasning, nedlasting av tankekart osv.

Når du er på utkikk etter det beste tankekartverktøyet, tenker du kanskje at det er dyrt og bare tilbyr en gratis prøveperiode. Dette stemmer imidlertid ikke. Du har muligheten til å opprette en helt gratis versjon av kontoen din og starte reisen med gratis programvare for tankekart.

Vanligvis tilbyr diagrammeringsverktøyene bare en gratis prøveperiode (i 30 dager), men med Mindomo kan du bruke gratiskontoen din så lenge du ønsker.

Du kan fortsette å bruke de gratis tankekartverktøyene for alltid eller oppgradere når som helst for å låse opp ekstra funksjoner. Kom i gang:

Du kan starte som enkeltbruker eller med en teamlisens med minst 5 kontoer.

Mark Hynes

«Jeg var heldig som ble introdusert for Mindomo tankekart, og det har virkelig overrasket meg hvor enkelt og kraftig det har vært å bruke.»

Mark Hynes

Seniorpartner

Hannes Wallin

«Mindomo er et utmerket og allsidig verktøy. Vi bruker det til alt fra planlegging til idédugnad, fra enkle diagrammer til viktige strategiske dokumenter. Anbefales på det sterkeste!»

Hannes Wallin

CEO

Duncan Moss

«Jeg har testet alle populære tankekartverktøy som er tilgjengelige, og synes Mindomo er det enkleste, mest funksjonsrike og rimelige av dem alle.»

Duncan Moss

Digital markedsføringskonsulent

Last ned Mindomo Desktop

Tilgjengelig på: English, Français, Deutsch, Italiano, Español, Português, Suomi, Dansk, Norsk, Nederlands, Svenska, 日本語, 中文, Русский.

Du kan laste ned gratisprogrammet for tankekartlegging eller kjøpe premiumprogrammet for å låse opp ekstra kartleggingsfunksjoner.

Vil du laste ned en eldre versjon?

Klikk her for eldre versjoner

Få mest mulig ut av Mindomo og se på veiledningene våre. Finn flere videoer som dette på YouTube-kanalen vår: